Pui cu naut a la italienne

de Brindusa in Pui, 9 Apr 2010 | 9409 vizualizari

 

Am fost destul de surprinsa sa gasesc o reteta italiana care sa contina naut. Nu stiam ca si ei il folosesc. Si a fost chiar buna.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pui, piept taiat cubulete
  • 200 g naut, pus la inmuiat peste noapte si fiert pana se inmoaie
  • 3 cepe medii
  • 1/2 ardei
  • 4-5 catei usturoi, dati pe razatoare
  • 300 ml suc de rosii
  • cate 1 lingurita: oregano, busuioc
  • sare, piper dupa gust
  • 3 linguri ulei de masline
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu naut a la italienne:

Freaca bucatile de carne cu putina sare si piper, apoi pune-le in uleiul foarte bine incins. Gateste la foc mare, intorcand carnea pe toate partile, pana ce capata culoare aramie. Adauga ceapa, ardeiul si mirodeniile si caleste-le usor (sa nu se arda ceapa).  Adauga usturoiul, nautul, sucul de rosii si lasa la foc mediu pana ce se formeaza sosul consistent. Verifica de sare/piper, adauga patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu naut a la italienne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]