Pui cu legume la punga

de rivka in Pui, 7 Mar 2010 | 5113 vizualizari

 

foarte simplu si usor , nu ingrasa

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 1 kg cartofi
  • jumatate de kg de fasole pastai
  • 3 ardei capia mari
  • 1 ceapa mare
  • 3 morcovi maricei
  • 1catel usturoi
  • patrunjel
  • rozmarin uscat
  • piper
  • condimente pt pui sau
  • sare, piper, boia
  • putin ulei masline
  • 1 cana cu apa
  • 1 punga de cuptor

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume la punga:

Pulpele de pui de curata de pielite si grasime, se spala cu apa rece, se condimenteaza se aseaza in punga de cuptor.Se adauga cartofii curatati de coaja si taiati in 4 , grof, ardeii capia taiati cubulete, morcovii felii, fasolea,ceapa taiata in 4,arinul uleiul de masline ,usturoiul intreg, apa1 cana,se inchide punga, se scutura putin, se aseaza in vasul de yena ,se inteapa la partea superioara in cateva locuri pt condens,si se da la cuptor la foc mic cca 175 grade cca 90 min.

Se serveste cald, alaturi de puree de mere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume la punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu pui