Pe cat de simplu si usor de facut,pe atat de delicios!
-se spala carnea(daca este un pui intreg acesta se transeaza)
-se unge cu ulei de masline in care am pus inainte 2 catei de usturoi presati cat sa iasa aroma din ei,dar sa ramana intregi.Apoi se condimenteaza si se lasa deoparte,ocupandu-ne de legume
-legumele se taie felii subtiri sau medii(dupa cum va plac,eu le prefer subtiri,pt ca se inmoaie mult la cuptor si se combina gusturile mai bine),si se ung si ele cu ulei de masline si se condimenteaza nu exageram cu condimentele pt ca si puiul este condimentat,amestecandu-le bine
-se pune totul intr-o tava,asezand puiul pe fundul tavii printre legume,punem si usturoiul,mai adaugam putin ulei de masline pe deasupra,pt a evita sa se arda si cca o ceasca de apa,cat sa cuprinda intreg fundul tavii,se misca putin tava si se introduce la cuptorul preincalzit.
-verificam cand carnea este facuta,dam focul mai mic pana se si rumeneste usor,le mai si amestecam din cand in cand,pt a nu se arde cele de dedesubt