Pui cu legume in vas roman

de AnyCostescu in Pui, 28 Mai 2013 | 5981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga legume congelate(500 g)
  • 1 jumatate de pui(sau 2-3 pulpe, aripi,piept, ce vreti)
  • sare.piper rosu,rozmarin,condiment special pt pui,usturoi,busuioc proaspat
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceasca apa
  • 10 ciuperci
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume in vas roman:

Carnea de pui se spala si se pune intr-un bol. Se "maseaza" cu : ulei, sare, piper, rozmarin,condimentul special pt pui , usturoi(de ici pe colo) si busuioc.Se acopera cu folie de plastic si se pune in frigider pentru minim o ora.

Dupa acest timp ,se scoate puiul si se pune in vasul roman.Legumele se pun in jurul puiului, se condimenteaza cu sare ,se pune cescuta de apa si se da vasul la cuptor..

Daca mai este nevoie se adauga apa cate putin pe parcurs. 

Se tine in cuptor aproximativ 30 minute la foc potrivit.(cam atat a stat la mine ).

Cand legumele si carnea erau aproape gata eu am pus ciupercile taiate sferturi si am dat din nou la cuptor.

Se serveste imediat cu muraturi..Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui in sos de legume cu garnitura de cus-cus