Pui cu cartofi si verdeturi la cuptor

de mirela0911 in Pui, 7 Iul 2012 | 3147 vizualizari

 

Simplu si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • sare, piper, boia
  • 5-6 lg ulei
  • 500g cartofi
  • 1 ardei gras galben
  • ceapa verde
  • usturoi verde
  • 150ml apa sau supa de carne
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi si verdeturi la cuptor:

Se spala bine pulpele apoi se condimenteaza. Se aseaza intr-o tava si se stropesc cu ulei. 

Cartofii se curata si se taie in 4 si se aseaza peste pulpe. Se spala ardeiul, se taie rondele, se curata ceapa si usturoiul verde si se taie la fel rondele. Se imprastie peste cartofi, se condimenteaza, se toarna supa (sau apa), se acopera cu folie si se da la cuptorul preincalzit pt. cca 30 minute.

Se da folia la o parte, se scot pulpele deasupra si se mai da la cuptor si se lasa pana se rumenesc frumos.

Se serveste alaturi de o salata rece! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi si verdeturi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pui, smantana si foietaj