Pui cu bere si sos de cafea

de ianculubita in Pui, 12 Iul 2013 | 3326 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui
  • 1ceapa
  • 1ceasca cu bere
  • 1ceasca cu smantana
  • 1ceasca cu cafea lichida
  • 1/2lingurita chimen
  • 1lingura cu menta verde taiata
  • 3linguri ulei
  • GARNITURA DE OREZ
  • 1ceasca orez
  • 3cesti apa
  • 3linguri ulei de masline
  • boabe de porumb din conserva
  • stafide
  • sos worchester
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu bere si sos de cafea:

Calim ceapa in ulei incins,adaugam pieptul taiat julien,dupa ce si-a schimbat culoarea adaugam berea si lasam sa fiarba 15-20min;dupa acest timp adaugam cafeaua,smantana,chimenul si menta,lasam sa fiarba iar dupa ce a scazut si sosul a capatat consistenta potrivita,opri focul si servim cu orez sau cartofi natur

Pentru orez,in cele 3cesti de apa fierbem orezul spalat impreuna cu sare si ulei;dupa ce a fiert bine,amestecam cu stafide,porumb si putin sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu bere si sos de cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

ianculubita 1

13.07.2013, 13:51

mihaelar63 1

02.03.2014, 00:37

Lulu draga asa ceva n-am auzit , dar nici nu mi-am inchipuit . Obligatoriu trebuie testat

ianculubita 1

02.03.2014, 10:45

Mihaela,garantez ca are un gust deosebit de bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor cu bere si cartofi piure