Pentru ca a trecut ceva vreme de cand nu am facut mancare chinezeasca asa ca am incropit ceva rapid cu ce aveam prin casa.
Pregatim legumele si le taiem patrate . Punem un wok la incins si adaugam uleiul la incins.Punem bucatile de carne si condimentam cu sare si piper si lasam sa se rumeneasca putin acoperite cu capac. Dupa cateva minute adaugam bambusul, ciupercile si morcovul, adaugam sosul de soia, ghimbirul si o canita de apa si lasam la foc mic.
Dupa vreo 10 minute adaugam dovlecelul, sosul dulce acrisor, pasta de ardei iute si mai punem putin ghimbir pudra. Lasam cateva minute sa scada apa si sa se faca dovlecelul, legumele trebuie sa fie al dente nu trebuie sa fie prea facute. Se serveste fierbinte cu orez sau paste de orez .
A fost execelenta, aromata si lejera o explozie de culoare si arome asa cum este intotdeauna bucataria chinezeasca .