Pui cu ananas

de Bucataria_Portocalie in Pui, 15 Feb 2010 | 7716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept pui (2, 3 bucati)
  • 0 jumatate ananas
  • 2 lingurite sos soia
  • sucul de la o portocala
  • sucul de la o lamaie
  • 4 linguri ulei masline
  • sare, piper, fulgi ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ananas:

Taiem pieptul de pui cuburi si-l amestecam intr-un bol mare cu sucul de portocale, lamaie, sosul de soia, uleiul de masline.
Condimentam cu sare si piper si lasam la macerat 2, 3 ore.

Se pune apoi pieptul de pui la prajit intr-o tigaie de teflon fara a mai adauga ulei si dupa 5 min adaugam ananasul taiat cuburi. Punem capacul si lasam sa se inabuse bine. La sfarsit adaugam si fulgii de ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Bucataria_Portocalie 1

15.02.2010, 16:52

Eu nu ma mai saturam de ananas, avea un gust asa bun! Data viitoare voi dubla cantitatea de ananas.

mamidesara 1

28.02.2010, 19:48

am mancat pui cu ananas la chinezi, e super bun, multumesc de reteta

Bucataria_Portocalie 1

03.03.2010, 09:29

cu placere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu branza si spanac