MOD DE PREPARARE RETETA Pui asiatic cu susan negru:
Pune carnea la marinat in soia, vin, amidon, cat timp tai legumele
Dupa ce ai pregatit toate legumele, pune la fiert o oala cu apa, pentru taietei.
Incalzeste uleiul intr-un wok. Pune carnea (daca wokul e mic, pune-o in doua transe) si gateste-o in tehnica stir- fry.
Dupa 7- 10 minute, adauga ardeii, apoi ceapa, apoi dovlecelul, la intervale de 2-3 minute, amestecand in fiecare.
Daca apa a fiert, inchide-o si pune in ea taieteii. Lasa 10 minute, dupa care scote-i si scurge-i.
E posibil ca dupa ce ai adaugat toate legumele, carnea sa nu fie facuta. Asta se intampla daca nu a fost taiata destul de subtire. In cazul asta adauga putina apa si mai gateste pana ce carnea e facuta.
Serveste carnea cu sosul format, alaturi de taieteii presarati cu susan negru
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui asiatic cu susan negru" nu uita sa-i faci un review.