Pui a la bunica

de amayrya in Pui, 2 Feb 2013 | 4895 vizualizari

 

Foarte delicios

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • 2 linguri mustar
  • un pahar suc de rosii
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • ulei
  • sare
  • piper
  • o lamaie

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui a la bunica:

Se transeaza puiul, se condimenteaza si se rumeneste pe toate partile in ulei intr-o tigaie pe aragaz. Se ung apoi bucatile de pui cu mustar amestecat cu usturoi pisat si se aseaza intr-o tava. Se pune deasupra ceapa tocata marunt, ardeiul tocat , sucul de rosii si sucul de la o lamaie. Se stropeste cu ulei si se introduce la cuptor timp de o ora.

Pofta buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui a la bunica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

amayrya 1

02.02.2013, 18:13

Chiar este foarte bun puiul facut asa, sper sa va placa

Lau 1

02.02.2013, 18:24

MotanLaOale 1

02.02.2013, 20:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piure taranesc in vasul roman cu pui si usturoi