Prune uscate invelite in jambon

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2013 | 3468 vizualizari

COMENTARII (15)

portiadelumina 1

02.01.2013, 19:46

Nu doar de revelion Cristina, merge "ronţăit" şi în alte ocazii. Oricum, deosebit

cristeena20 1

02.01.2013, 19:49

Si eu fac destul d edes ca aperitiv..sunt foarte bune ...si se pot face cu tamare..adica fructul palmierului

Panacris 1

02.01.2013, 19:53

Cris, e prima oara cand am vazut, auzit si preparat! Intradevar altceva, decat rontaielile obisnuite

Sim0na 1

02.01.2013, 19:54

Rocsi 1

02.01.2013, 19:56

Am mai auzit la o preitena ca face...E ceva interesant..

Merisor 1

02.01.2013, 19:57

Super reteta!

Bunica 1

02.01.2013, 19:57

acum ai invelit si prunele,nu ti-a fost de- ajuns prepelitele))

cristeena20 1

02.01.2013, 19:59

Si eu am mancat undeva ..si asa am repetat acasa..e foarte simplu si bun

Panacris 1

02.01.2013, 20:00

Buni Pai ce sa fac si eu, invelesc tot ce se poate, daca Zmeii au crescut si numai stau la invelit

Bucataras Medi 1

02.01.2013, 20:11

interesanta!

diaconta 1

02.01.2013, 20:12

interesant

Bya Ralu 1

02.01.2013, 20:39

ce faine sunt

MotanLaOale 1

02.01.2013, 21:15

adry88 1

03.01.2013, 11:14

Lau 1

03.01.2013, 14:47

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua pane