Primul meu''bulion'' de casa

de gaby_gabytza in Bulion, 14 Sep 2011 | 4924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 kg rosii
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri bulion cumparat
  • 3 linguri sare
  • ulei
  • 1 plic conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Primul meu''bulion'' de casa:

Luam rosiile si le punem la fiert intr-o oala cu apa si cand vedem ca se crapa le scoatem afara. Le curatam de coaja si le dam prin blender sau prin masina de tocat. Le punem la fiert intr-o oala la foc mare, iar cand vedem ca se ingroasa si scade cam la jumatate, adaugam bulionul, zaharul si sarea. Cand incepe sa scada cam toata zeama adaugam jumatate de litru de ulei si lasam sa mai fiarba inca vreo 3-4 clocote si il luam de pe foc. Adaugam plicul de conservant si amestecam. Punem in borcane spalate si uscate si le infiletam bine. Le punem o seara cu capacul in jos, la intuneric ca sa nu fiarba si dupa aceea la camara cu ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Primul meu''bulion'' de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulion de rosii