Praline cu branza si curmale

de Zamfira in Dulciuri, 29 Mar 2012 | 3565 vizualizari

 

Bombe cu ciocolata, branza si curmale, o surpriza placuta la desert.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. branza de vaci ·
  • 15 curmale ·
  • 100 gr. frisca ·
  • 100 gr. zahar pudra vanilat ·
  • glazura de ciocolata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Praline cu branza si curmale:

Branza de vaci se amesteca cu zaharul pudra vanilat si frisca batuta.

Se scot samburii de curmala.

Se vor forma bile din branza, in mijlocul careia punem cate o curmala. Bilele gata formate se vor da prin glazura de ciocolata. Se vor pastra la frigider pana la consumare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Praline cu branza si curmale" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

dentistutza 1

02.04.2012, 07:53

interesant si deosebit!

mihaelar63 1

16.05.2012, 10:26

Super

Bya Ralu 1

19.08.2012, 23:10

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

ieri la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

ieri la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

ieri la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Lapte de pasare