Am gasit o reteta indiana de prajiturele din gris si cocos. Nu m-am putut abtine si am modificat putin reteta, dar sunt excelente. Va recomand sa incercati si sa imi impartasiti parerea voastra. Un singur lucru va mai spun: se topesc in gura !
Intr-un vas, se amesteca grisul cu zaharul, nuca de cocos si macul. Se adauga amestecand, laptele de cocos si apa. Se pune la fiert si se lasa sa fiarba cam jumatate de ora. (reteta impunea o ora de fiert, dar mie mi se afuma compozitia).
Dupa ce a fiert, am adaugat untul si semintele de vanilie si am amestecat iar pana s-a topit untul. Am mai lasat cateva minute apoi am luat vasul de pe foc.
Am turnat toata compozitia intr-un vas termorezistent si am lasat sa se raceasca. Am dat la frigider pana a doua zi si apoi am taiat cubulete din compozitie pe care le-am tavalit in nuca de cocos sau le-am pudrat cu scortisoara.
Sunt delicioase, se topesc in gura.