Cele mai rapide si mai usoare si mai gustoase deserturi sau mancaruri ies atunci cand combinam diverse ingrediente ramase fie prin camara, fie prin frigider!
Cazul de fata o dovedeste!
Pregătim un castron. Se fărâmițează cu mâna pandișpanul/ checul rămas. Se adaugă brânza mascarpone și o linguriță de esența de mentă. Se amestecă ușor, apoi se adaugă rulourile de napolitană sfărâmate grosier. Se amestecă să se obțină o compoziție densă, modelabilă. Se formează biluțe de mărime potrivită și se dau la rece.
Separat, se pune la topit pe baie de aburi ciocolata, se adaugă laptele și se lasă până se topește, apoi se omogenizează. Se ia de pe baia de aburi și se lasă puțin la temperat.
Se scot prăjiturelele de la rece, se îmbracă în ciocolata topită, se ornează după gust, apoi se dau la rece până în momentul servirii!
Să vă fie de folos!