Prajitura Zebra

de ianculubita in Prajituri, 2 Mar 2014 | 6599 vizualizari

 

Cred ca v-ati saturat de astfel de prajitua pentru ca nu a fost zi(cu ceva timp in urma) sa nu posteze cineva,asa ca vin si eu cu reteta sa va mai amintiti!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 pahare cu zahar (300 g)
  • 125 ml ulei
  • 400 ml iaurt
  • 400 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • arome
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Zebra:

Facem o crema fina si pufoasa din oua cu zahar,un praf de sare,arome,adaugam ulei cate putin,apoi iaurt,iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt si cernuta;impartim aluatul in mod egal iar intr-un vas incorporam cacao

In forma rotunda cu hartie de copt,punem cu lingura aluat cu cacao,deasupra aluat simplu,si tot asa pana se termina,scuturand din cand in cand forma sa se imprastie;lasam la cuptor 45min iar dupa ce s-a racit pudram cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Zebra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chec cu cacao (de post)