Bine v-am regasit!!!
Prepararea blatului:
toim untul si il lasam sa se racoreasca,apoi mixam ouale cu zaharul si praful de sare(circa 15 minute la viteza mare),iar cand devin ca o crema adaugam treptat untul ,mixand in continuare pana obtinem o compozitie spumoasa si alba.
Peste compozitia obtinuta adaugam faina,praful de copt si vanilina(cernute) si amestecam usor sa nu se lase.
Amestecul obtinut il punem intr-o tava dreptunghiulara(32X24 cm),apoi dam la cuptoul incins la 180° timp de 30 de minute(facem testul cu scobitoarea pt siguranta),dupa care blatul il lasam sa se raceasca.
Intre timp pregatim glazura:
rupem ciocolata bucati si o punem la topit cu laptele pe foc mic,iar cand obtinem o compozitie omogena dam deoparte.
Blatul racit il taiem cubulete 3X3 cm si fiecare cubulet il trecem prin glazura,apoi prin nuca de cocos.Punem prajiturelele pe un platou si dam la frigider 2-3 ore sau mai bine le lasam peste noapte.
Servim cu maaare pofta.
1
daca nu va place nuca de cocos "tavaliti" cubuletele prin nuca prajita si macinata,sunt un deliciu..