Blatul :
Separam albusurile de galbenusuri,batem spuma albusurile,adaugam treptat zaharul si batem pana se topeste.
In alt bol batem galbenusurile bine cu un praf de sare ,adaugam cele 4 linguri de ulei treptat amestecand apoi turnam peste albusurile spuma.
Amestecam compozitia bine ,punem vanilia,esenta de vanilie,lamaie rasa daca vrem,faina treptat,praful de copt si amestecam.
Ungem tava de copt cu putin ulei si putina faina (daca nu avem hartie de copt),adaugam compozitia si o dam la cuptorul incins pt 20 25 min la cca 150 180 grade.
Pt. glazura :
Taiem cubulete untul si il adaugam intr-o craticioara impreuna cu zaharul,3 linguri de cacao si galbenusul de ou la foc mic amestecand mereu cu o lingura de lemn.
Dupa ce s-a copt blatul il taiem cubulete sau cum dorim :P si cu o furculita luam pe rand fiecare bucatica si o dam prin glazura apoi prin nuca de cocos.
Pofta buna ! :*