Blat:Se incinge cuptorul.Amestecam intai untul, care e la temperatura camerei, cu zaharul si oul.Le amestecam pana se topeste zaharul si avem o compozitie ca spuma.
Adaugam restul ingredientelor si amestecam pana la omogenizare.
Turnam amestecul intr-o tava unsa cu putin unt sau margarina si tapetata cu hartie de copt.Coacem prajitura 25-30 de minute sau pana trece testul scobitorii. Scoatem prajitura din tava si o lasam la racit.
Ne apucam de sirop:
Intr-o cratita la foc mic topim untul,apoi adaugam zaharul si amestecam pana se topeste .Apoi adaugam cacaoa ,esenta de rom si laptele. Lasam siropul sa fiarba cateva minute, apoi il luam de pe foc si il lasam sa se raceasca complet.
Taiem prajitura bucatele,dam fiecare bucatica prin sirop apoi prin nuca de cocos.
Pofta buna !
1
se tine acoperita,rezista mai bine
2
e mai buna a doua zi
3
siropul la tavalire trebuie sa fie caldut sa se imbibe mai bine in prajitura