dupa o reteta din Practic
Amestecam ingredienetele pentru blat framantand o coca maronie care se imparte in 2 si se intinde intai o faoie intr-o tava dreptunghiulara cu margini inalte unsa cu unt si tapetata cu faina .Deasupra acestui blat punem crema de cocos obtinuta prin baterea albusurilor spuma tare cu zaharul si apoi se adauga nuca de cocos.Se da putin la cuptor, se scoate si se adauga al doilea blat.Se da la cupto cam 35 de minute.
Cand se desprinde de tava se scoate si se lasa la racit, apoi se pregateste crema glazura din galbenusurile frecate cu zahar peste care se toarna cate putin laptele caldut in care am topit separat 2 tablete de ciocolata.Apoi cand s-a ingrosat ca o budinca se adauga si untul si se ia de pe foc amestecand cat e caldut.
Se toarna deasupra prajiturii si se da la rece cateva ore.Inante de servire desenati cu creion alb de zahar floricele deasupra sau daca nu aveti creion Dr Otker puteti folosi un decupaj de hartie prin care cerneti zahar pudra