Am denumit-o asa pentru ca reuneste o adevarata simfonie de culori: de la glbenul -portocaliu al caiselor,rubiniul zmeurei, la ruginiul nectarinelor si indigoul afinelor....
Blat:
Umplutura:
Pentru blat: frecam galbenusurile cu zaharul pana de formeaza o spuma , apoi adaugam peste faina amestecata cu untul rece si framantam un aluat fraged.Il dam la frigider cca 1 ora.
Curatam fructele; caisele le desfacem in doua, iar nectarinele daca sunt mari le taiem in 3.Spalam zmeura si afinele si le lasam sa se scurga bine.
Intindem foaia de aluat in tava mare a aragazului - a mea are 40 x40 cm- presam pesmetul, apoi deasupra repartizam caisele si nectarinele; zmeura si afinele se presara printre ele, astfel incat intreagul aluat sa fie acoperit cu fructe.
Frecam galbenusul cu zaharul, esenta de vanilie si amestecam cu smantana lichida, apoi turnam peste fructe.
Dam la cuptor pentru cca 30 minute -40 minute. Se lasa sa se racesca in tava, apoi se portioneaza si se serveste.