Prajitura Roza

de ala_oancea in Prajituri, 8 Mai 2009 | 11182 vizualizari

 

O prajitura simpla si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • Blat crocant:
  • 100 gr unt
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri zahar
  • 150 gr cereale Musli
  • Aluat:
  • 250 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 2 oua
  • 2 linguri de zahar
  • 125 gr branza de vaci
  • 75 ml ulei
  • 2 linguri smantana
  • Umplutura:
  • 15o gr smantana
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingura amidon
  • 1 compot de pere
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Roza:

Pentru blatul crocant se topeste untul si se amesteca zaharul, smantana si cerealele.

Pentru aluat se amesteca toate bine, bine cu mixerul.

Pentru umplutura se bat cu mixerul smantana zaharul si amidonul.

In tava, pe hartie de copt, punem aluatul. Peste el turnam umplutura si asezam feliile de pere. Deasupra punem blatul crocant. Se coace in cuptorul incins timp de 45 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Roza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

Plăcinta cu lobodă, telemea și mărar - Reteta gustoasa

de RODIMUR 8

pe 24.06 la 20:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Placinta "Mere-Pere"