Va aduc inca o prajitura simpla cu fructe de vara dar pe care o puteti face si in alt anotimp mai ales daca puneti fructe la congelator. Am ales varianta cu cacao a blatului si impreuna cu piersicile parfumate a rezultat o prajitura delicioasa.
Mixam ouale intregi cu un varf de sare si cu zaharul brut, pana isi dubleaza volumul.
Adaugam laptele si uleiul si mixam dupa fiecare.
Incorporam faina amestecata cu praful de copt si cacaoa, folosind un tel.
Ungem o tava de aprx 22/30 cm cu unt si asezam pe fundul tavii piersicile spalate si taiate cubulete. Presaram peste piersici 2 linguri de zahar brut.
Turnam aluatul peste fructe si dam tava la cuptorul preincalzit la 170 de grade, timp de 35 de minute.
Scoatem tava din cuptor si dupa ce s-a racit, rasturnam cu grija prajitura pe un platou.
Se poate pudra cu zahar pudra la final.