Pentru ca inca am visine pe stoc si trebuiesc terminate, ca acum apar altele, am pus de-o prajitura. M-am inspirat de la bucatatars Ksenya, eu am mai modificat pe ici pe colo...
Intr-un castron punem albusurile cu un praf de sare si mixam pana obtinem o spuma tare, apoi adaugam zaharul brun si zaharul valinilat si mixam pana se topeste zaharul. Apoi adaugam galbenusurile si amestecam usor cu o lingura de lemn, dupa ce am omogenizat bine, adaugam untul topit , amestecam usor sa se incorporeze bine, la final adaugam faina cernuta bine si o incorporam pana obtinem un aluat omogen. Tapetam tava cu hartie de copt ( 35/25 cm), apoi turnam compozitia in tava si nivelam. Visinile scrurse de zeama (le-am lasat de seara sa se dezghete si sa se scurga), le trecem prin zahar pudra si apoi le asezam in tava, peste ele presaram nuca taiata, dam tava la cuptorul preincalzit, este gata cand trece testul scobitorii. Se lscoate din cuptor se lasa sa se raceasca apoi s eportioneaza si s epudreaza cu zahar.