Bine v-am regasit,dragii mei!>:D
Am separat albusurile de galbenusuri.
Am mixat albusurile cu un praf de sare pana au devenit spuma apoi am adaugat treptat zaharul mixand bine pana am obtinut o bezea tare.
Am adaugat galbenusurile si uleiul ,lingura cu lingura, mixand usor la viteza mica pana ce am incorporat tot uleiul.
Faina am amestecat-o cu praful de copt si am cernut-o de doua ori.
Am adaugat faina,in 2-3 transe ,peste compozitia de oua amestecand usor de sus in jos cu o spatula pentru a nu se lasa albusurile.
La final am adaugat zaharul vanilat,esenta de rom si coaja de lamaie.
Am turnat aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si am nivelat bine.
Peste aluat am pus din loc in loc visinele scurse bine de zeama.
Am introdus tava in cuptorul preincalzit la foc mic pentru aprox 30-35 de minute.(testul scobitorii)
1
Am folosit o tava patrata de aprox 24 cm.