se prepara blatul de pandispan astfel:
Amestecam bine galbenusurile cu zaharul, cacaoa si margarina moale frecat spuma inainte.
Adaugam albusurile batute spuma tare.
Adaugam faina in ploaie si amestecam cu mare grija de jos in sus, dinspre centru spre exterior.
ungem si tapetam o tava dreptunghiulara cu faina si turnam compozitia cu grija sa umplem tava uniform.
o bagam la cuptorul incins si lasam cam 30 de minute sa se coaca.
nu scoatem brusc tava ci o lasam sa se raceasca putin cu usa cuptorului intredeschisa.
taiem blatul in doua si cand s-a racit bine,il insiropam.
Se prepara crema de zahar ars conform instructiunilor de pe cutie.
Se umple blatul cu crema,apoi deasupra turnam ciocolata alba topita la bain marie in care am picurat esenta de vanilie si am adaugat 1 lingurita de margarina.
Apoi presaram fulgi de ciocolata alba si neagra peste aceasta glazura laptoasa.
dupa ce s-a racit bine taiem in cuburi si ornam cu cate o scoica, melc sau steluta de mare din ciocolata.