Cand n-ai somn iti faci de lucru sa te apuce somnul...
Aluat: Mai intai punem la topit margarina, cand e gata topita o lasam deoparte si mixam ouale cu zaharul pana ce zaharul se poteste, adaugam si un praf de sare, apoi turnam margarina topita si mixam bine. La final adaugam praful de copt si faina cernuta. Framantam bine pana obtinem un aluat elasec si usor de intins. Lasam sa se odihneasca 20 min si apoi impartim aluatul in doua, pesntru partea de sus a foii am pastrat mai putin aluat deaorece am decupat floricele din el. Imbracam o tava cu hartie de copt, tava cu dimensiunile de 28/38 cm, intindem bine prima foaie in asa fel incat sa punem aluat si pe marginile tavii, efectiv sa formam o ''tava'' din aluat. Asezam aluatul in tava si cu ajutorul unei furculite intepam aluatul peste tot, inclusiv pe margini. Apoiintindem merele calite dintr-un borcan, apoi rupem ciocolata bucatele si o presaram pe toata suprafata, apoi intindem merele din al doilea borcan. Intindem restul de aluat si cu ajutorul unei forme am decupat floricele de aluat, le-am asezat peste merele calite, am intepat fiecare floricica cu furculita si apoi am pus cate un cubulet mic de rahat rosu. Am dat tava la cuptorul preincalzit, la foc moderat. cand a inceput sa se rumeneasca am scos tava din cuptor, am lasat sa se raceasca, am pudrat cuzahar si am portionat placinta.