Mai intai am pus nuca intr-o tava si am dat la cuptor pt a se coace putin, dupa care am macinat sa iasa cam 7 linguri, iar restul am rupt-o cu mana in bucati mai mici.
Am uns o tava cu margarina,am pus nuca prajita atat cat sa acopere toata suprafata.Am separat albusurile de galbenusuri.Cele 7 albusuri le-am batut bine cu 7 linguri de zahar,am adaugat 7 linguri de nuca macinata, 3 de faina si praful de copt.Dupa ce compozitia este omogenizata se torna in tava peste nuca si se da la cuptor la 180 de grade, pana trece testul cu scobitoarea(cam 20-30 de min).Scoateti din cuptor cand este gata.Dupa ce s-a copt am rasturnat pe un platou dreptunghiular,nuca trebuie sa fie deasupra.Am pus peste crema de fineti apoi am asezat biscuitii inmuiati un pic in cafea.
Cele 7 galbenusuri le-am amestecat cu 7 linguri de zahar si le-am pus la baie de aburi amestecand bine pana se ingroasa putin.Am lasat la racit dupa care am amestecat cu frisca batuta bine.Compozitia obtinuta am pus-o peste biscuiti.Am ornat cu cacao.
Se portioneaza dupa preferinta