foarte gustoasa si aspectoasa!
Penrtu foaia maro se freaca margarina cu zaharul pana la topirea acestuia, se adauga smantana si celelate ingrediente si se omogenizeaza bine.
La foaia alba, albusurile trebuiesc batute bine cu putina sare pana se intaresc, se adauga treptat zaharul, apa minerala, si nuca de cocos.
La foaia galbena se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga apa minerala, galbenusurile se freaca cu sare, se adauga uleiul se incorporeaza faina si se amesteca cu albusurile.
Crema de vanilie: se fierb toate ingredientele la foc moale, mai putin untul care se adauga cand se ia de pe foc(sau se poate adauga cand crema s-a racit amestecandu-l frecat cu mixerul) Eu am pus in crema si coaja rasa de portocala.
Se aseaza foaia maro in tava tapetata cu hartie de copt sau unsa si tapetata cu faina, peste foaia maro se aseaza visinele scurse din dulceata sau compot, apoi foaia alba si in final foaia galbena peste care se presara cateva stafide care au fost tinute mai intai in apa. Se da la cuptor aproximativ 40-45 minute.
Se lasa la racit, se aseaza felii de portocala(de fapt feliile de portocala se taie in alte felii mai micute) apoi se toarna crema de vanilie si se orneaza cu ciocolata rasa Crema de vanilie capata o culoare usor portocalie de la coaja de portocala.