Blat 1:
Se bat albusurile bine cu zaharul si dupa aceea cu o lingura amestecam nuca de cocos, faina si praful de copt.
Incorporam bine toate ingredientele si punem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt.
Dam tava la cuptor pentru cca 5 minute sau pana cand se face o pojghita deasupra.
Intre timp ne apucam de blatul 2.
Batem albusurile cu zaharul, punem galbenusurile unu cate unu, iar apoi punem faina amestecata cu praful de copt si cacao si amestecam bine cu o lingura.
Blatul 2 se pune peste blatul 1 si se da la cuptor cca 30 minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
Crema se face pe aburi.
Punem galbenusurile si zaharul intr-un vas deasupra unei oale cu apa, batem bine galbenusurile cu zaharul si apa, iar cand crema incepe sa se ingroase punem si cele 3 plicuri de cappucccino si batem bine pana cand crema se ingroasa.
Rece se amesteca cu 250 g margarina si se pune pe suprafata prajiturii, dupa care se da la frigider cam 10 minute.
Intre timp topim si Finetti si se intinde deasupra cremei.