Trebuie sa recunosc ca aceasta prajitura am facut-o in vremea cand inca mai gaseam visine proaspete in piata. O ratacisem prin alte retete mai recente :D. Vreau totusi sa va impartasesc si voua retea, pentru ca poate fi facuta si cu visine din compot sau cu alte fructe.
Mixam untul moale cu zaharul si vanilia apoi adaugam ouale si mixam dupa fiecare.
Amestecam faina cu praful de copt si praful de budinca si il adaugam in compozitie, alternand cu 100 ml de lapte. Amestecam usor pana se omogenizeaza apoi impartim in jumatate. Jumatate din cantitate o punem in tava (25x35 cm) tapetatat cu hartie de copt.
In cealalta jumatate adaugam nutella si laptele ramas (30 ml) si amestecam pana se omogenizeaza. Turnam compozitia peste cealalta in tava, iar cu o furculita amestecam usor pentru a da aspectul marmorat. Deasupra asezam visinele curatate de samburi.
Dam la cuptor, la foc potrivit, pana trece testul scobitorii. Lasam sa se raceasca in tava iar apoi putem portiona.
Putem servi prajitura pudrata cu zahar sau cu un mot de frisca.