Timpul scurt nu mi-a permis sa fac fotografii la toate etapele pregatirii. Garantez ca este facuta de mine:))
Untul se aduce la temperatura camerei. Ouale se bat intregi cu zaharul si un praf de sare pana ajunge la o spuma consistenta. Se adauga laptele si se mixeaza. Peste acestea se adauga zahar vanilat si untul putin cate putin. Se mixeaza. Desi lasa impresia ca, compozitia s-a taiat, nu este asa. Se pune lingura cu lingura faina si praful de copt si se mixeaza.
Dupa primele linguri se amesteca compizitia cu telul. Se omogenizeaza bine. La final se adauga nucile pisate. Se imparte compozitia in doua. Se unge o tava cu unt, se pudreaza cu faina si se pune jumatate din compozitie. In a doua jumatate se adauga cacaoua si se pune peste prima compozitie. Se adauga fructele. Se da la cuptor pentru 20 minute la foc mediu. Se face testul scobitorii. La final se scoate, se lasa la racit si se pudreaza.