Prajitura Lamaita

de T I M E A in Prajituri, 19 Mai 2013 | 33398 vizualizari

COMENTARII (62)

mihaelar63 1

20.05.2013, 12:47

Frumos ti-a mai iesit

T I M E A 1

20.05.2013, 18:32

multumesc fetelor

oana_pisicutza16 1

20.05.2013, 20:34

yammy

Panacris 1

18.09.2013, 19:50

Ligia Bxl 1

15.10.2013, 11:57

una cica ai dat-o in bara cu bicarbonatul de sodiu arata super

janette 1

15.10.2013, 12:23

iamiii....urmeaza la rand...felicitari

T I M E A 1

15.10.2013, 21:14

Ligia de ce? Asa ii zice

T I M E A 1

15.10.2013, 21:15

Janette - multumesc

Krystyan Trendy 1

25.10.2013, 14:04

janette 1

14.11.2013, 09:11

am incercat-o dar nu stiu din ce motiv foile insiropate si nu s-au fragezit....au ramas ca un biscuit aproape...

T I M E A 1

17.11.2013, 13:54

Janette, nu stiu motivul pt care foile nu ti s-au fragezit. La tipsuri am scris ca iasa mai fragede cu amoniac, insa si cu varianta folosita de mine mie mi s-au inmuiat chiar prea tare.

-Licurici- 1

24.06.2015, 12:12

super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Alba ca zapada"