Prajitura Lacrimioara

de Sidy in Prajituri, 6 Oct 2011 | 8369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 200 g nuci prajite macinate
  • 400 g zahar
  • 200 g unt sau margarina
  • 6 oua
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Lacrimioara:

200 g zahar se mixeaza bine cu margarina, se adauga cacaua,  ,nucile si apoi faina.

Se amesteca bine si apoi se adauga albusurile batute spuma.
Se pune coca intr-o tava tapetata cu hirtie de copt si se coace in cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C.
Se face crema din 6 galbenusuri , amestecate 10 minute cu mixerul cu 200g zahar.
Se pune crema deasupra blatului aproape copt si se da din nou la cuptor , pina face o crusta deasupra.
Cind este gata, racita, deasupra se rade ciocolata sau se pun granule de ciocolata.

Usor de facut dar foarte gustos...

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Lacrimioara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

MIUTA 1

06.10.2011, 23:13

Foarte,foarte buna

adry88 1

07.10.2011, 15:50

deliciose

Rahela Velicu 1

02.06.2021, 16:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Goffre acrisoare