Este o prajitura foarte gustoasa si aspectuoasa . Le place foarte mult copiilor mei si o fac mereu .
BLATUL
Albusurile se bat spuma cu 150 grame zahar , nuca de cocos , macul ,faina si praful de copt.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pune compozitia in tava , se da la cuptorul incalzit la 180 de grade pentru 30 minute.
Se face testul cu scobitoarea si se lasa la racit.
CREMA
Galbenusurile si 6 linguri zahar se amesteca pe foc pana se ingroasa crema .
Se lasa la racit pe urma se amesteca cu zaharul vanilat si untul .
Se intinde peste blatul de albusuri .
Asezam peste crema un strat de biscuiti si peste biscuiti glazura .
GLAZURA
5 linguri zahar
2 linguri cacao
3 linguri apa fiarta
2 linguri ulei
Se amesteca zaharul cu cacaua , se pune apa fierbinte si uleiul amestecandu-se si se toarna peste biscuiti.
Pofta buna !!!
1
se poate face si o budinca de vanilie care sa se amestece cu untul si crema de oua
2
biscuitii folositi se recomanda sa fie mai sfarmiciosi