Punem zaharul si apa intr-o craticioara la foc amestecan continuu pana zaharul se topeste . Dam jos si lasam siropul sa se raceasca .Adaugam uleiul , cacao , ouale, si amestecam bine . Adaugam bicarbonatul si faina pana obtinem un aluat elastic, nelipicios . Impartim aluatul in 5 parti egale .Intindem pe rand cate o foaie pe dosul unei forme de tort , (putem sa punem hartie de copt pentru a scoate foile cat mai usor).Intindem putin foaia cu sucitorul , o punem pe dosul formei , apoi o intindem cu mana , caci foile vor fi destul de subtiri. Intepam foaia cu furculita .
Punem foaia la cuptor (180 gr C) pana este gata ,fara a se rumeni . Cu 5 minute inainte de a fi gata scoatem foaia , o ungem cu unt topit si presaram deasupra nuca macinata .
Coacem pe rand toate foile si le lasam sa se raceasca .
Pentru crema punem galbenusurile cu zaharul , laptele si ciocolata rupta bucati intr-o craticioara cu fundul dublu . Punem craticioara la foc mic si amestecam pana crema se ingroasa .
Dam craticioara jos , punem romul si lasam sa se raceasca .
Mixam untul tinut la temperatura camerei pana isi mareste volumul . Adaugam , pe rand cate o lingura de crema racita .
Alternam foile cu crema , terminand cu foaie . Asezam deasupra un blat de lemn mai greu si dam prajitura la rece pana a doua zi .