O prajiturica usoara, buna si rapida
Pentru crema:
Pentru glazura:
Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare.
Frecam galbenusurile cu zaharul, apoi incorporam uleiul in fir subtire.
Adaugam faina amestecata inainte cu praful de copt si cacaoa si amestecam usor, punem coaja de lamaie,vanilia. apoi incorporam si albusul spuma, amestecand de jos in sus.
Ser pune in tava tapetata cu hartie de copt - tava de 30x40 cm, pt cca 30 minute la foc potrivit.Dupa coacere se lasa sa se raceasca.
Crema: frecam untul spuma cu zaharul, apoi adaugam branza si coaja de lamaie si o punem peste blatul racit repartizand uniform pe toata suprafata.
Glazura: praful de budinca il amestecam cu 5 linguri de zahar si cu cateva linguri de suc pana de subtiaza;restul de suc il punem la incalzit;cand incepe sa fiarba, adaugam praful de budinca si ametecam energic pana se ingroasa.Punem deasura o folie ca sa nu se formeze crusta si lasam sa re racoreasca putin.
Intindem budinca pe toata suprafata prajiturii si o lasa peste noapte sa se intareasca.
O portionam dupa plac si o servim cu pofta :)
1
Pe platoul prezentat, prajitura Fanta este in compania lui Brownie Cappuccino