Pregătim pe rând trei blaturi, fiecare din câte trei albuşuri bătute spumă, trei linguri zahăr, trei linguri făină şi trei gălbenuşuri amestecate cu praf de copt.
După ce terminăm de copt blaturile, topim o cană cu zahăr până obţinem un sirop dens şi omogen.
Punem două blaturi pe platouri diferite, apoi turnăm repede zahărul caramelizat peste ele, îl întindem egal şi lăsăm la răcit ca să se întărească.
Pentru cremă punem la fiert 400 ml lapte amestecat cu un gălbenuş de ou. După ce începe să fiarbă adăugăm 1 cană de zahăr, plicurile de zahăr vanilat şi amestecăm continuu.
Separat pregătim 100 ml lapte cu 6 linguri făină, le omogenizăm şi le adăugăm în crema care fierbe.
Când s-a răcit crema punem în ea margarina frecată cu coajă de portocală.
Începem să asanblăm prăjitura astfel: punem prima dată un blat cu caramel, peste el cremă, apoi celălalt blat cu caramel şi iar cremă, deasupra vom aranja ultimul blat, peste care vom pune puţină cremă, dacă ne mai rămâne şi frişca bătută.
Pudrăm cu cacao, şi facem forme cu o furculiţă.
Poftă bună!!!