cristinne reteta este corecta,prajitura se numeste "desteapta" deoarece dintr-o compozitie cam lichida isi formeaza singura blat si crema asa cum se vede in imagini
Mai ce bine arata acesta prajiturica!
sa va fie de bine si multumesc pentru retetea si foto!
Am mai intilnit acesta reteta si de fiecare data am zis ca o voi proba...dar nici pina acum nu am reusit
Dar sper sa nu mai uit de ea si sa o pun si eu on practica, ca taaaaare apetisant mai arata!!!
buna . azi am probat reteta ta si am o nedumerire in legatura cu ea .................nu prea mi-a crescut blatu defapt a fost decat o pojghita subtire pe deasupra iar crema era asemanatoare cu crema de zahar ars ,a ramas un pic siropoasa ..............nu stiu cum trebuie sa iasa ? am gresit cu ceva ? in pozele tale arata altfel........
antoneta nu stiu cu ce ai gresitdaca ai respectat pasii trebuia sa-ti iasa.Crema este intradevar asemanatoare cu cea de zahar ars.Mie imi creste destul de mult,de obicei cand este gata crapa deasupra.Sper ca nu ai facut-o in tava mare de la aragaz ca este prea mare si ar iesii foarte subtire sper sa o mai incerci si sa-ti iasa,mie mi-a iesit de fiecare data.Te astept sa-mi dai mai multe detalii
bitza cred ca trebuia sa o las mai mult timp la cuptor ,eu am lasat-o fix o ora era bine rumenita dar inca nu crapase pe deasupra .mai am o indoiala cu ultimul pas din prajitura nu cred ca am amestecat destul de bine compozitia de la albusuri cu cea formata din galbenusuri. oricum am sa mai incerc poate am mai mult noroc data viitoare .merci ptr raspuns
da,o lasi mai mult la foc MINIM!daca nu reusesti sa incorporezi bine albusurile cu lingura incearca cu mixerul la treapta cea mai mica sper sa o incerci si sa iti iasa :*:*:*:*:*