Mai intai am scos visinile din compot,le-am scos samburii si le-am pus intr-o sita la scurs.Compotul se pastreaza pentru ca il vom folosi la preparearea jeleului.
Intr-un bol am batut cu mixerul untul (la temperatura camerei sa fie),am adaugat treptat 200 g de zahar,apoi ouale ,cate unul la diferenta de 1 min,dupa care am pus in 2 transe faina amestecata bine cu praful de copt.Am amestecat foarte bine pana ce se omogenizeaza toate ingredientele.
Am pus compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si am dat la cuptor la 180 de grade timp de 30 de min.
Am scos tava din cuptor si am lasat la racit un pic.Intre timp am pregatit budinca conform instructiunilor de pe ambalaj cu 100g de zahar si 750 ml lapte.Peste budinca fierbinte am adaugat smantana si am amestecat bine.
Peste blat am adaugat visinile bine scurse,peste care am intins crema de budinca.Am pus din nou la cuptor (in cuptorul fierbinte) pentru 25 de min.Dupa care am oprit cuptorul si am mai lasat 10 min cu usa cuprorului deschisa.Dupa care am scos si am lasat la racit.
Cand s-a racit am preparat tort-geleul rosu dupa indicatiile de pe ambalaj.Am folosit compotul de visine.
Am turnat peste budinca si am lasat la racit.Se portioneaza dupa ce s-a racit.Eu am bagat vreo 2 ore la frigider ,dupa care am portionat-o.