Imi plac prajiturile cu fructe, mai ales cele cu visine si incerc diferite combinatii. Astazi am combinat visinele cu ciocolata alba si ciocolata cu lapte.
Spalam visinele, le rupem coditele si le scoatem samburii.
Punem intr-un vas pe foc ciocolata alba rupta bucati impreuna cu 120 g unt. Lasam pana se topesc.
In alt vas topim ciocolata cu lapte cu 120 g unt. Lasam compozitiile sa se raceasca.
In compozitia cu ciocolata alba punem 3 oua, apoi mixam. Adaugam 130 g faina amestecata cu jumatate de plic praf de copt si amestecam bine.
In compozitia de ciocolata cu lapte adaugam celelalte 3 oua si mixam. Adaugam 100 g faina amestecata cu cealalta jumatate de plic praf de copt.
Turnam compozitia cu ciocolata alba intr-o tava in care am pus hartie de copt. Peste ea turnam compozitia maro, apoi asezam visinele din loc in loc. Introducem tava in cuptorul incins pana se desprinde de pe margini. Facem testul cu scobitoarea.