Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Blat :
Ornat : zahar pudra
Separam galbenusurile de albusuri ;
Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare ; Galbenusurile le frecam cu zaharul si zaharul vanilat ;
Turnam galbenusurile peste spuma de albusuri , faina si praful de copt , amestecand usor de jos in sus ;
Pregatim o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt ;
Turnam compozitia in tava ;
Scurgem bine fructele de zeama ; Le amestecam ;
Turnam usor peste aluat ;
Dam la cuptorul preincalzit la 180 gr , cca 30-40 de minute , pana trece testul scobitorii!
Cand este gata , ornam cu zahar pudra si lasam la racit!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola