A zis leutul sa-i fac si lui ceva dulce, ca tot e in vacanta scurta... Cum am visine la congelator, am zis sa fac ceva repede si bun. M-am inspirat din "ograda" Timeei...
Mai intai scoate margarina (untul) din frigider, ca sa fie moale cand o lucram. Ouale cu zaharul si sarea le omogenizam bine, apoi adaugam margarina (untul) moale si mixam pana devine o crema spumoasa. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga peste amestecul de mai sus, omogenizam bine. Luam 3 linguri pline din aluat si amestecam cu 2 lingurite de cacao si 2 linguri de lapte. Ungem o forma cu inel detasabil diametrul 26 cm, tapetam cu faina si asezam visinele, apoi compozitia alba si cea maro si cu un bat de frigaruie amestecam dar nu pana jos. Dam forma la cuptorul preincalzit la 175 grade cca 30-35 minute, cand trece testul scobitorii este gata. Se lasa la racit si apoi rasturnam prajitura pe un platou, se poate pudra cu zahar.
1
toate ingredientele sa fie la temperatura camerei