Am vazut eu ca atot fost laudat Motanel cum ca nu stiu ce bunatate de praji cu visine a facut si am zis sa vad cum sta treaba...Treaba e cam asa, el a avut 4 oua eu am avut 6 oua ( din alea mai micute, de puicute tinerele)
Mai intai am cules visinele, le-am scos samburii si le-am lasat la scurs.
Am separat albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le-am amestecat cu uleiul, albusurile cu un praf de sare le-am mixat bine, apoi am adaugat zaharul si zaharul vanilat si am mixat pana am obtinut o bezea tare. Apoi am incorporat galbenusurile cu miscari lente de jos in sus. La final am incorporat faina amestecata cu praful de copt, amestecand incet de jos in sus cu miscari lente.
In forma de tarta asezam hartie de copt si turnam compozitia. Amestecam faina cu zahar farin si tavalim visinile pri acest amestec, apoi le asezam in forma. Dam forma de tarta la cuptorul preincalzit la 180 grade C, este gata cand trece testul scobitorii. De preferat sa fie taiata rece, asta daca aveti rabdare, daca nu, rupeti din ea, nu o taiati cu cutitul asa fierbinte.