simplu si bun,alaturi de o cafea sau o cana de lapte...imaginile finale nu sunt prea luminoase pentru ca a fost foarte innourat afara cand am facut pozele
Visinele fara samburi le lasam la scurs intr-o sita cu vreo ora inainte.
Separam albusurile de galbenusuri.Mixam galbenusurile cu zaharul,zaharul vanilat,esenta si uleiul pana se albesc si se topeste zaharul,apoi incorporam treptat faina amestecata cu praful de copt si cernuta,amestecand usor cu o lingura de lemn.
Separat,mixam albusurile cu un praf de sare pana se intaresc,apoi le incorporam treptat in compozitia de galbenusuri.
Tapetam o forma de copt(eu am pus intr-o forma de tort de 28cm) cu hartie de copt si turnam aluatul.Visinele le presaram cu gris si le asezam usor peste aluat.Dam la cuptorul preincalzit,la foc potrivit pana se coace pandispanul (cam 50minute,aproximativ).
Lasam sa se raceasca,scoatem din forma si presaram cu zahar pudra.
1
lasa blatul in cuptor inca 10 minute dupa ce ai oprit focul,apoi inca vreo 10 minute cu usa de la cuptor deschisa,inainte de a scoate blatul