Am facut prajiturica asta pentru ziua mea..un deliciu spumos...
Blat: batem albusul spuma tare impreuna cu zaharul si un praf de sapre; galbenusurile le frecam cu uleiul apoi le adaugam peste albus.Adaugam faina amestecata cu cacaoa si miezul de nuca prajit si macinat.Dam la cuptor in tava de 30x40cm pt cca 20-30 minute, pe hartie de copt.
Spuma de ness:frecam galbenusurile cu zaharul si nessul dizolvat in 20 ml apa, pana formeaza o spuma si punem pe baie de abur pana se ingroasa.Lasam sa se raceasca, apoi amestecam cu untul moale ; la sfarsit amestecam cu frisca batuta.
Bezea:batem cele 4 albusuri spuma tare cu un praf de sare si cu zaharul, apoi punem pe baie de abur si amestecam de jos in sus pana se ingroasa.
Asamblare: peste blatul racit punem spuma de ness, apoi asezam bezeaua.
Deasupra trasam cu ciocolata topita dungi .