Delicioasa, bineinteles! :)
Spalati caisele, scoateti samburii si taiati-le felii
Amestecati intr-un castron faina, zaharul, praful de copt, zaharul vanilat, scortisoara si un praf de sare
Amestecati in vasul robotului ricotta cu oul, laptele si uleiul, la viteza mica
Adaugati compozitia cu faina in vasul de la robot si framantati pana obtineti un aluat ferm si nelipicios
Folositi si spatula pentru curatarea marginii vasului
Intindeti aluatul cu facaletul de dimensiunea tavii de aragaz si puneti-l pe o hartie de copt in tava
Asezati deasupra caisele, punand feliile una langa alta, precum tiglele
Amestecati untul cu zaharul si faina si framantati usor cu mana pana obtineti firimituri de aluat
Puneti firimiturile peste caise si coaceti prajitura in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 20-30 de minute, pana se rumeneste usor deasupra
Scoateti tava din cuptor si lasati prajitura sa se raceasca, apoi portionati