Pentru blat, separam galbenusurile de albusuri. Galbenusurile le frecam spuma cu 8 linguri de zahar, pana isi dubleaza volumul. Se adauga cele 6 albusuri batute, faina cernuta impreuna cu praful de copt si nuca macinata. Amestecam usor, de sus in jos pentru a nu se lasa albusul, pana se incorporeaza bine ingredientele.
Turnam compozitia intr-o tava pe hartie de copt si o coacem cca 25-30 de minute, la foc mic, pana se rumeneste usor. Pentru a va fi mai usor, compozitia se poate imparti in doua parti egale, obtinandu-se astfel doua foi.
Pentru crema, topim untul pe bain-marie. Adaugam zaharul si cafeaua si amestecam pana se topeste zaharul. Cele 2 linguri de amidon, le dizolvam in putin lapte, cat sa le putem turna in crema. Adaugam si alunele (in cazul meu) si amestecam pana obtinem o consistenta cremoasa. Lasam crema sa se raceasca complet.
Eu am facut un singur blat, asa ca l-am taiat pe din doua. Am umplut cu crema de cafea si am asezat a doua foaie. Deasupra se face glazura de ciocolata. Lasam prajitura la rece cel putin 2-3 ore. Enjoy !