Prajitura cu nuca de cocos si gem de visine

de adela1981 in Prajituri, 17 Iun 2012 | 5241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 gr zahar
  • 50 gr unt
  • 1 lingura cacao
  • 1 praf de copt
  • 200 gr smantana 15 %
  • 50 gr nuca de cocos
  • 4 linguri pline cu faina
  • 100 gr gem de visine
  • 20 gr zahar pudra
  • unt si faina pentru tava
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca de cocos si gem de visine:

Mixam ouale cu zaharul,  spuma, adaugam untul moale, cacao si praful de copt.  Mixam bine, apoi adaugam smantana, nuca de cocos, iar spre final faina. Se amesteca  bine si se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina.  Se pune gem de visine cu lingurita, apoi introducem in cuptorul incalzit si coacem pana trece testul scobitorii.. Cand este gata se lasa la racit si se pudreaza cu zahar.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca de cocos si gem de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema de cocos si blaturi in doua culori