Pregatirea foilor: amestecam faina cu untul, mierea, bicarbonatul si ouale intregi. Framantam aluatul si intindem pe rand 3 foi. Le coacem pe fundul unei tavi de prajitura pe care punem hartie de copt sau ungem cu unt si tapetam cu faina. Timp de coacere: 5-7 minute. Foile vor fi foarte subtiri si fragede, atentie sa nu le ardeti. Lasam foile sa se raceasca complet inainte sa le ungem cu crema
Pregatirea cremei: Amestecam smantana cu untul la temperatura camerei, adaugam treptat zahar pudra si nuca macinata.
Siropul: caramelizam 4 linguri de zahar tos, cand am obtinut o culoare de chihlimbar adaugam cu grija 1/2 pahar cu apa si lasam sa se topeasca zaharul caramelizat complet.
Insiropam foile si le ungem cu crema.
Ultima foaie o vom unge cu glazura de ciocolata.
Pregatirea glazurii: fierbem(2-3 minute): zahar pudra, cacao (le cernem inainte) cu apa si otetul, oprim fierberea si adaugam bucatica de unt.